Sigaar-fetisj-totaal-Eep Photo Fotografie
Sigaar
“Ik stond gefascineerd te kijken… 15 jaar geleden, aan de bar in de Pullermanns, gay cruising bar.
Hij aan de kant van de toiletten en darkroom, vol in het leer en stoere blik in zijn ogen. Ik een Polo, Army broek en werkschoenen aan.
Hij haalde een dikke sigaar uit zijn borstzak. Pakte hem beet tussen zijn vingers, sabbelde er wat aan en stak hem aan. Ik bleef maar kijken als in slow-motion. Ik zag de mooie rook. Ik rook de geur van zijn sigaar. Dit was voor mij op en top mannelijkheid. Super stoer vond ik hem. Ik voelde me maar een klein mannetje tegenover hem. Ik was geïmponeerd, aanspreken durfde ik hem niet.
Ik was toen nog bang om voor mijn fetisj uit te komen. Ik wilde graag in het perfecte plaatje passen. Huisje, boompje, beestje. Een sigaar fetisj past daar niet in. Onzeker was ik, heel onzeker.
Nu post ik foto’s van mezelf met sigaar op social. Ik wil mezelf zijn. Ik wil mijn fetisj ontdekken en dingen doen die ik leuk vind. Ik ben het zat om dingen te doen zoals anderen dat van mij verlangen. Ik ontdekte online veel meer mannen met een sigaar fetisj. Ik heb in de afgelopen tijd veel volgers gekregen en ben zo in contact gekomen met andere mannen waar ik mijn verlangen mee kan delen.
Ik heb zelfs fans gekregen of aanbidders als je dat zo wilt benoemen.
Als ik deze foto zie dan ben ik nu zelf die man van 15 jaar geleden in de Pullermanns bar…”
Ik ben een DL-er. Een Diaper Lover’. Fotografie: Eep Photo
Diaper
"Ik ben een DL-er. Een Diaper Lover’. Ik spreek hier niet openlijk over. Naar de buitenwereld heb ik dit nog maar één keer uitgesproken. Er zit een groot taboe op. Daarom durf ik het niet tegen mijn vrienden te vertellen. Ik ben bang voor foute reacties en dat ze me niet begrijpen.
Het is ooit begonnen met een date die wilde dat ik een luier zou dragen. Dat wond me enorm op. Dat was de eerste keer dat ik er mee in aanraking kwam. Voor mij begon toen de zoektocht om meer te ontdekken wat het voor mij betekent..."
Als ik me als pup FLEXX kan transformeren dan kan ik me laten gaan. Fotografie: Eep Photo
Pup
"Misschien is het een cliché, maar als ik me als pup FLEXX kan transformeren dan kan ik me laten gaan. Ik heb fijne vrienden om me heen. Met vele van hen kan ik hier open over praten.
​Soms zijn ze nieuwsgierig en anderen die vinden het prima maar hoeven niet alles te weten..."
Ik trek de kastdeur open en zie daar mijn hele collectie lycra kleding. Fotografie: Eep Photo
Lycra
"Daar sta ik dan voor mijn kledingkast. Ik trek de kastdeur open en zie daar mijn hele collectie lycra kleding en Speedo broekjes. Ik gooi wat kleding op mijn bed om te kijken wat ik vandaag aan zal trekken voor deze dag. Ik ben vandaag opgewonden en heb zin om de hele dag mijn Lycra te kleden te dragen.."
Zijn voet kwam heel dichtbij. Als ik wilde kon ik zijn voet gewoon aanraken.. Fotografie: Eep Photo
Voeten
"Hij deed zijn schoenen uit en zwiepte zijn rechterbeen over zijn linkerknie. Zijn voet kwam heel dichtbij. Als ik wilde kon ik zijn voet gewoon aanraken. Ik moest naar zijn voet kijken, mijn ogen staarden er onophoudelijk naar. ‘Wat een mooie voet’ dacht ik. Ik bleef maar kijken en voelde me opgewonden worden. Zo dichtbij en ik wilde ze het liefst aanraken. Ik beleef maar kijken.
Ik had het niet meer. Wat moest ik nou doen? Opeens had ik door dat hij mij aan zat te kijken! Wat gênant en hoe moest ik reageren..."