Wil jij ook je verhaal vertellen en geportretteerd worden?
Neem dan hier contact met mij op.
Ik ben een DL-er. Een Diaper Lover’. Fotografie: Eep Photo
Ik ben een DL-er. Een Diaper Lover’. Ik spreek hier niet openlijk over. Naar de buitenwereld heb ik dit nog maar één keer uitgesproken. Er zit een groot taboe op. Daarom durf ik het niet tegen mijn vrienden te vertellen. Ik ben bang voor foute reacties en dat ze me niet begrijpen.
Het is ooit begonnen met een date die wilde dat ik een luier zou dragen. Dat wond me enorm op. Dat was de eerste keer dat ik er mee in aanraking kwam. Voor mij begon toen de zoektocht om meer te ontdekken wat het voor mij betekent...
Als ik me als pup FLEXX kan transformeren dan kan ik me laten gaan. Fotografie: Eep Photo
Misschien is het een cliché, maar als ik me als pup FLEXX kan transformeren dan kan ik me laten gaan. Ik heb fijne vrienden om me heen. Met vele van hen kan ik hier open over praten.
​Soms zijn ze nieuwsgierig en anderen die vinden het prima maar hoeven niet alles te weten...
Ik trek de kastdeur open en zie daar mijn hele collectie lycra kleding. Fotografie: Eep Photo
Daar sta ik dan voor mijn kledingkast. Ik trek de kastdeur open en zie daar mijn hele collectie lycra kleding en Speedo broekjes. Ik gooi wat kleding op mijn bed om te kijken wat ik vandaag aan zal trekken voor deze dag. Ik ben vandaag opgewonden en heb zin om de hele dag mijn Lycra te kleden te dragen..
Zijn voet kwam heel dichtbij. Als ik wilde kon ik zijn voet gewoon aanraken.. Fotografie: Eep Photo
Hij deed zijn schoenen uit en zwiepte zijn rechterbeen over zijn linkerknie. Zijn voet kwam heel dichtbij. Als ik wilde kon ik zijn voet gewoon aanraken. Ik moest naar zijn voet kijken, mijn ogen staarden er onophoudelijk naar. ‘Wat een mooie voet’ dacht ik. Ik bleef maar kijken en voelde me opgewonden worden. Zo dichtbij en ik wilde ze het liefst aanraken. Ik beleef maar kijken.
Ik had het niet meer. Wat moest ik nou doen? Opeens had ik door dat hij mij aan zat te kijken! Wat gênant en hoe moest ik reageren...