Mijnwerker-Zelfportret-Eep Photo Fotografie, Amsterdam

Op het moment dat ik mijn schmink onder de douche afveeg, zie ik mijn gezicht door het zwarte heen. Dit moet ik fotograferen. Ik spring uit de douche en ga nog een keer voor de camera staan.

Onder gedompeld-zelfportret-Eep Photo Fotografie, Amsterdam

Voor deze shoot zou ik me volplakken met zonnepitten. Ingesmeerd en al keek ik in de spiegel en dacht: dit moment moet ik ook vast leggen.

Sven-ballonnen-Portretfotografie-Eep Photo

Sven staat hier te wachten terwijl ik de camera goed instel en de belichting controleer. Maar ondertussen geef ik even een kleine aanwijzing en maak ik foto's omdat ik zie dat dit een goed moment is.

Voor deze foto zou ik mijzelf gaan portretteren. Bert was in de buurt en vroeg hem om daar even te staan zodat ik de belichting kon uitproberen. Hij had net zijn lunch gemaakt.

Gele vingerverf-zelfportret-Eep Photo Fotografie, Amsterdam

Deze opname is nog voor de uiteindelijke foto gemaakt. Een moment van bezinning, denkend aan hoe ik me op beeld wil hebben. 

Proefopname voor de belichting. Bert nam een mooie houding aan.

mijnwerker-zelfportret-Eep Photo Fotografie, Amsterdam

Totaal zwart geschminkt, hemd en long-john aan. Mijn gezicht volgeplakt met papier. Na afloop het papier van mijn gezicht gehaald. Met sporen van lijmresten.

blanco-zelfportret-Eep Photo Fotografie, Amsterdam

Een zelfportret waarbij ik redelijk naakt ging. Wit geschminkt op hals, armen en borst. Het meeste weer afgehaald en mijn shirt en broek aangetrokken.

You may also like