Anushree
Toen ik dit product voor het eerst zag dacht ik gelijk wauw! En haalde het gelijk uit de doos. Zo'n mooie body vaas van goede kwaliteit. Hoe langer ik er na keek hoe mooier ik hem vond. De body vaas geeft echt een 'feminine energy' wat ik zeker in mijn huis wil hebben. 
Jafeth 
Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in de grootsheid van het heelal en daarom helemaal weg van deze twee items. Daarnaast ben ik nooit een hele goeie spaarder geweest dus wie weet is deze mooie spaarpot een steuntje in de rug?
Eep
Deze panda kop van Assembli is gemaakt van papier. Deze zet jezelf in elkaar, dus als je ook van puzzelen houd dan is dat een mooie combinatie. De panda is mijn favoriet omdat deze een hele mooie vorm krijgt. Jezelf erin verstoppen kan heel goed.
Lotte
De tattoo hands van Temerity Jones zijn super gaaf om zo neer te zetten maar ook handig om je sieraden aan te hangen! Lekker multi functioneel!
Mirre

Toen ik een mini versie van mij was, had ik al een grote liefde voor Nijntje. Ik had knuffels, boekjes, bekers en films. Daarom is onze Nijntje collectie mijn favoriete product. Het herinnert me aan vroeger.Het geeft mij een nostalgisch gevoel. Daarnaast vind ik de kleurtjes super vrolijk. En weet ik uit ervaring dat je er iemand heel blij mee kan maken.

Tara
De alpaca’s van Inkari is echt mijn favoriete product. Mijn lievelingsdier zijn alpaca’s, als je al naar ze kijkt dan word je toch vrolijk?! Deze alpaca’s kan je gelukkig wel de hele dag knuffelen, ze zijn gemaakt van echte alpaca wol waardoor ze super fluffy aanvoelen.
Lisette
Als je me zoekt, dan ben ik tussen de planten te vinden. De leukste periode vind ik het als de winkel vol met groen staat en we de plantjes naar buiten kunnen doen. Bij ons voeg je makkelijk wat dieren aan je 'binnentuin' toe met bijvoorbeeld deze leuke apenlamp, één van mijn lievelings items in mijn eigen huis!
Jennifer
Harry Potter is voor mij een begrip. Ik ben van de zogenaamde "Harry Potter generatie". Je belandt in een  fantasiewereld vol magie, om jezelf even in heerlijk in kwijt te raken.
Eli
Je kent het wel; je wordt wakker, staat op, kijkt in de spiegel en schrikt je rot! We hebben allemaal wel eens een bad hair day, en dit product is dan ook een perfecte uitdrukking van de gevoelens die hiermee gepaard gaan.
Rowdy
De kussens van HK-living zijn niet alleen een echte eye-catcher die opvallen en eruit springen, ze zijn ook nog eens super zacht!  Ideaal ter decoratie voor op de bank, stoelen of zelfs de slaapkamer. Geen prinses op de erwt taferelen bij die laatste, want kwaliteit garanderen deze kussens zeker!
Mijntje
De Huggable Boob van Bitten is zoals je ziet mijn favoriete product: het design is ludiek en vrolijk, je kunt je er lekker warm mee houden en hij is ook echt huggable. Perfect voor de wat koudere dagen of als leuk item.
Michael
Mijn favoriete producten zijn deze pastelkleurige bekers van Griekse godinnen van het merk DOIY. Voor elke gelegenheid is er een bijpassende mok te vinden. De godinnen staan voor: Aphrodite LOVE, Philotes FRIENDSHIP, Euphrosyne HAPPINESS, Tyche LUCK
Mark

Marcel

Richard

.

You may also like