Honden fotografie

"Het draait allemaal om timing"

Wat is jouw karakter?
Als ik een hond wil fotograferen, wil ik weten wat voor karakter de hond heeft. Daarvoor heb ik eerst een afspraak. Daarna maak ik een idee voor de fotoshoot.
Om een interessante foto te maken, probeer ik net een andere hoek te vinden. Een perfecte pose zoek ik niet direct. Door een andere compositie en/of setting maakt het samen een mooi verhaal.
Ik ben een Nederlandse fotograaf. Woonachtig in Amsterdam.
------
Om een foto te maken, probeer ik net een ander moment te vinden. Een perfecte pose zoek ik niet direct. Het gebruik maken van een andere compositie en/of opstelling probeer ik daar een ander beeld in te maken.
BAIKE
BAIKE
LENA
LENA
TOMMIE (My dog)
TOMMIE (My dog)
LOLA
LOLA
LOLA
LOLA
Je hond fotograferen, dat heb jezelf zekers al heel vaak gedaan, ik ook!
Maar ooit een keer je eigen hond in de studio laten fotograferen is ook heel leuk!
Het leuke van honden is dat elke hond zo een heel eigen karakter heeft en dit ook duidelijk laat zien. Dat is dan ook leuk om dat op een of andere manier vast te leggen. De hond hoeft niet altijd totaal in beeld te zijn. Dat kunnen close-ups zijn.
Meestal na een gesprek (telefonisch) kom ik vaak ook wel tot ideeën om jou hond te fotograferen, zie de foto's van andere honden die ik heb gefotografeerd.
Een dier fotograferen is altijd spannend. Niks is voorspelbaar. Niet alle iedeeen die er zijn om je hond te fotograferen niet altijd zo lukken zoals je wilt. Maar met geduld en niet gaan forseren kom je echt een heel eind.
Ik fotografeer in de studio, Zaandam. We zijn gemiddeld 2 uur bezig. Incl de hond tussendoor even uitlaten of laten rusten. Persoonlijk merk ik dat de concentratie van de hond in de studio niet uren kan duren.
Ja, er zijn heel veel hondenfotografen in de markt. Voor nu fotografer ik alleen in de studio. Omdat je daar eens een keer ene heel andere foto van je hond krijgt dan buiten.
Spreekt mijn stijl jou aan? Neem gerust contact op, ook als je even wat vragen hebt dan help ik je graag.
Een afspraak maken?
Vul dan een aantal vragen hier in en ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op voor meer uitleg en vragen te beantwoorden. 

Verstuur
Bedankt voor je bericht. Ik neem binnen 24 uur contact met je op.
Back to Top